2013/2014 CPIPF Bestuur

CPIPF Netwerk Borrel + Inauguratie nieuw bestuur

Beste CPIPF relatie,

Om met elkaar samen te kunnen leven, moeten er regels zijn. De regels worden door de samenleving zelf bepaald. Omdat het echter onpraktisch is om met 17 miljoen mensen tegelijk te discussiëren, is ervoor gekozen om een groep mensen aan te wijzen die als vertegenwoordigers namens ons als samenleving de regels bedenken, goedkeuren en uitvoeren. Dat is politiek: de wijze waarop in een samenleving de belangen van iedereen tot zijn recht komt.

“CPIPF is opgericht met als doel om de Chinese gemeenschap in Nederland te informeren, te betrekken en te mobiliseren over het belang van maatschappelijk en politieke integratie.”

Komende tijd zal er in de politiek enkele hoogtepunten plaatsvinden, namelijk de gemeente- en provincieverkiezingen in 2014 en de landelijke verkiezingen in 2016. CPIPF wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en zal de komende periode activiteiten organiseren om dit onder de aandacht te brengen. Na een periode van rust, gaat CPIPF weer fris van start met een nieuw bestuur.

Hierbij bent u dan ook uitgenodigd voor de receptie op 13 december 2013. Tijdens deze receptie zal dan het nieuwe bestuur worden geïnstalleerd. Verder zal er een presentatie plaats vinden van de activiteiten die CPIPF in het verleden hebben verricht en wordt er aangegeven wat CPIPF verder van plan is om te doen. Tot slot is een gelegenheid om te netwerken.

Om de start van het nieuwe bestuur gezamenlijk feestelijk in te luiden, bieden wij alle aangemelde gasten welkomstdrankjes aan. U kunt aanmelden via het inschrijvingsformulier.

Wij kijken graag uit naar uw komst vrijdag 13 december.

Met vriendelijke groet,

 

CPIPF bestuur

2013/2014 CPIPF Bestuur